Välkommen till Täby

Täby är ett trevligt uppländskt område i Stockholms län som ligger nordöst om huvudstaden. Här bor det ca 70 000 invånare som är omgivna av vacker natur, ett utbrett lokaltrafiksystem, ett bra handelscentrum och mycket att se och göra. Att gå i förskola Täby är ett bra alternativ för hela familjen då omgivningarna är trygga och det finns aktiviteter för de små som både stimulerar och underhåller både i och utanför skollokalerna.

Lek och pedagogik
Tillsammans med den utbildade och erfarna personalen kan barnen pyssla, sjunga, leka med varandra och lära sig praktiska saker som de första bokstäverna, hur man knyter skosnören och varför det är viktigt att vara ansvarsfull och snäll mot varandra. Genom roliga spel kan de spendera skojiga timmar och skolan inriktar sig på så pedagogiska lekar som möjligt då barn är som små tvättsvampar och suger upp varenda bit information de serveras.

Utflykter och teater
Små dagsutflykter är också en del av förskolans aktiviteter. Barnen får besöka lokala bibliotek, parker och gå på föreställningar. Täby kommun har satsat på att även de riktigt unga skall få ta del av det härliga kulturlivet och året runt organiseras föreställningar, sagostunder och dramalek.

Att gå i förskola i Täby ger inte bara barnet en unik möjlighet att utvecklas utan ger också föräldern tryggheten i att veta att det är i goda händer.